Punkt

Punkt kan brukes av alle som lager digitale produkter i Origo i Oslo kommune. Designsystemet driftes av en gjeng i Oslo Origo, men vi oppfordrer alle som bruker det til å bidra 💙

Hvorfor har vi et designsystem?

Designsystemet skal gjøre det enkelt å lage digitale produkter i Origo som ivaretar Oslos visuelle identitet og som er universelt utformet. Samtidig sikrer vi at produktene våre har et helhetlig uttrykk på tvers av løsninger.

Hvem lager designsystemet?

Punkt lages av team Designsystem i Oslo Origo – Oslo kommunes digitaliseringsetat. Vi i Origo utvikler digitale tjenester som gjør hverdagen til innbyggerne våre litt enklere og bedre.

Hvem samarbeider vi med?

Team designsystem i Origo samarbeider tett med Utviklings- og kompetanseetaten (UKE). De er ansvarlig for drift og utvikling av www.oslo.kommune.no. Disse nettsidene er ofte innbyggernes første møte med kommunens tjenester. Designsystemet skal bidra til å skape en helthetlig opplevelse på tvers av tjenestene til Oslo kommune.

www.oslo.kommune.no har et eget designsystem som du finner på designsystem.oslo.kommune.no

Trenger du bistand eller hjelp?

Feedback? Innspill? Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss! Stikk innom oss på kontoret eller ta kontakt med oss på Slack.